vineri, 29 martie, 2024

Traian Basescu ii ATACA in termeni DURI pe jurnalistii apropiati de Laura Codruta Kovesi: ‘Ar trebui sa mearga pe la Sectie’

Distribuie:

Publicat:

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, susține că și-a pierdut simpatia față de fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi, în anul 2015. El susține că a observat cum mulți jurnaliști sunt acum critici cu Laura Codruța Koveși și consideră că ar trebui să meargă și ei la Secția de Investigare a Magistraților deoarece „prezentau toate hârtiile venite de la Codruța”.

 

„Eu nu cred că Laura Codruța Koveși e în cătușe în momentul de față. Eu m-am desprins de simpatia pentru ea în momentul în care am văzut ce spectacol a făcut în 2015, când a umilit oameni. Mulți au stat în beciuri. Și cum dădea din dosare la televiziuni… Văd ziariști care exaltau și prezentau toate hârtiile venite de la Codruța Kovesi, că îi scotea în cătușe pe la ora 20:00 în prime time. Acum îi văd foarte critici la adresa doamnei Laura Codruța Kovesi. Eu cred că ziariștii ăștia ar trebui să meargă pe la Secția de Investigare care o anchetează acum să recunoască faptul că primeau documente. N-aș da exemple de jurnaliști”, a spus Traian Băsescu în emisiunea România9 de la TVR.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img