vineri, 29 martie, 2024

Traian Basescu il acuza pe Calin Popescu Tariceanu de minciuna: ‘Isi bisnitareste vizita. Reputatia aliantei PSD-ALDE in exterior este jalnica. Jalnica!’

Distribuie:

Publicat:

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, l-a criticat atitudinea lui Călin Popescu Tăriceanu după vizita din Statele Unite ale Americii. El susține că liderul ALDE își „bișnițărește” acțiunea și îl acuză de minciună.

„Călin Popescu Tăriceanu își bișnițărește vizita din SUA. De ce? Domnu Teodor Meleșcanu este omul lui. Să spui că Ministerul de Externe nu a vrut să-ți aranjeze o vizită în SUA este o minciună. Eu vă spun unde greșesc ei. Probabil din incultură politică președintele Senatului a vrut să se vadă neaparat: ori cu Donald Trump, ori cu vicepreședintele SUA. Oamenii aceștia se uită în fișele lor și spun: 'Președintele Senatului să meargă la Senat. Ce treaba am eu cu el?' Dar ei pentru poză în mod disperat încearcă să se legitimeze ca oameni politici care au ușile deschise în străinătate, ceea ce nu-i adevărat. În momentul de față reputația alianței PSD-ALDE în exterior este jalnică. Jalnică! Ei nu au acces. A trebuit Călin Popescu Tăriceanu să plătească o firmă de lobby ca să ajungă pe lângă vicepreședintele Statelor Unite să-i facă un fotograf pregătit o poză. Am mai văzut specimene din astea: Ponta cu Blair. Stătea la pândă pentru o  poză”, a declarat Traian Băsescu în direct la postul de televiziune Realitatea TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img