joi, 28 martie, 2024

Trecutul murdar al preotului Cristian Pomohaci! Patriarhia a facut anuntul

Distribuie:

Publicat:

Cristian Pomohaci este un cunoscut cantaret de muzica populara si preot din judetul Cluj. Este un personaj controversat, adorat de public, dar despre care se spune ca practica ritualuri de exorcizare si ca este hraparet. De altfel, este unul dintre cei mai bogati artisti de la noi.

Despre Cristian Pomohaci se spune ca este un om care incearca prin toate mijloacele sa se imbogateasca, este lacom si avid.

Potrivit Ziarul de Cluj, barbatul are averi impresionante si nu se supune niciunei autoritati clerice. Despre homosexualitatea sa stiu foarte multi, dar nu a existat nicio dovada pana acum.

In incercarea de a face lumina asupra acestei controverse, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a avut o interventie telefonica la un post de televiziune, prin care am aflat ca parintele Cristian Pomohaci a mai fost sanctionat in ultimii patru ani pentru abateri disciplinare, dar niciuna nu a avut legatura cu subiectul hartuirii sexuale. Recent, in presa, a aparut o inregistrare in care Pomohaci ii face avansuri unui tanar de 17 ani.

“Daca inregistrarea se dovedeste a fi autentica, se vor lua masuri”, a declarat Vasile Banescu.
De asemenea, inainte de lansarea speculatiilor cu privire la numarul potentialelor victime, oficialul Patriarhiei a afirmat ca:

“Nu putem vorbi despre Pomohaci ca despre un cuceritor in serie, asteptam rezultatul anchetei.”

“Fiind un foarte cunoscut cantaret de muzica populara, activitatile paralele nu s-au intersesctat mereu in cel mai fericit mod cu preotia, astfel ca acesta pleca neanuntat, dar s-a asteptat permanent o indreptare a sa”, fapt care l-a adus in vizorul Arhiepiscopiei din Alba-Iulia, fiind sanctionat si mustrat din aceste cauze. Una dintre mustrari a constat in recluziunea sa la o manastire din epahia respectiva, conform declaratiei purtatorului de cuvant.

Cat despre situatia celor patru copii adoptati de preotul Cristian Pomohaci, oficialul a declarat ca nu cunoaste aceste aspecte ale vietii personale ale preotului, iar responsabili pentru detalii sunt reprezentantii Arhiepiscopiei din Alba-Iulia.

Vasile Banescu a subliniat ca, incepand de luni, se asteapta sa fie cunoscute mai multe amanunte cu privire la ancheta comisiei de la Alba-Iulia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img