miercuri, 24 aprilie, 2024

Trei elevi spulberati pe trecerea de pietoni de o soferita de 18 ani, tot eleva! Cei trei se aflau pe aleea din fata liceului

Distribuie:

Publicat:

Trei elevi ai Colegiului ”Mihail Cantacuzino” din Sinaia au ajuns la spital cu rani grave, dupa ce au fost loviti de o masina condusa tot de o eleva.

Potrivit Politiei Prahova, accidentul a avut loc in Sinaia, cei tri fiin loviti de masina in timp ce mergeau pe aleea care duce spre liceu.

Autoturismul care i-a lovit pe adolescenti era condus de o eleva in varsta de 18 ani, care a obtinut permisul de conducere in urma cu doua saptamani.

”Conducatoarea auto are 18 ani, tot eleva. Un autoturism a acrosat trei pietoni, elevi ce se aflau pe aleea din fata liceului. Cei trei sunt in ambulanta”, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Politiei Prahova, Marian Popescu.

La randul sau, directorul Ambulantei Prahova, Daniel Nicolae, a spus ca echipajele medicale acorda ingrijiri medicale, cei trei elevi suferind traumatisme.

”Sunt doua fete de 17 ani, una cu traumatism cranian minor si cealalata a suferit un traumatism abdominal. Un baiat de 18 ani a suferit traumatisme cranian si facial. Vor fi transportati la spital”, a declarat Daniel Nicolae.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img