miercuri, 24 aprilie, 2024

Trei spargatori de locuinte din Tatarani au fost prinsi si arestati

Distribuie:

Publicat:

Trei barbati din comuna Tatarani, respectiv municipiul Husi, judetul Vaslui, au fost retinuti de catre politistii Sectiei 4 Politie Rurala Husi, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Politistii Sectiei 4 Politie Rurala Husi din cadrul Politiei Municipiului Husi au probat activitatea infractionala a 3 barbati cu varste cuprinse intre 27 si 36 de ani, din Tatarani, respectiv Husi, banuiti de comiterea infractiunii de furt calificat.

In urma cercetarilor efectuate, politistii huseni au stabilit ca in data de 27 iulie si 4 august, cei trei barbati ar fi patruns prin efractie intr-o gospodarie de pe raza localitatii Valea Seaca, comuna Tatarani, ocazie cu care ar fi sustras mai multe bunuri. Valoarea prejudiciului creat prin comiterea infractiunii este in valoare de peste 5000 lei si a fost recuperat integral de catre politisti, fiind restituit persoanei vatamate.

In urma probatoriului administrat, in cursul zilei de zilele trecute, cei trei barbati au fost retinuti pentru 24 de ore, iar astazi, acestia au fost prezentati Judecatoriei Husi care a dispus arestarea preventiva a acestora pentru 30 de zile.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii sectiei, in vederea probarii intregii activitati infractionale a barbatilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img