joi, 25 aprilie, 2024

Tristan Tate vrea sa devina tatic: “Este datoria mea, ca barbat, sa am copii, mai ales baieti”

Distribuie:

Publicat:

Tristan Tate vrea sa devina tatic! Fostul iubit al Biancai Dragusanu este hotarat ca in urmatorii cinci ani sa aiba copii. 

Dupa despartirea de Bianca Dragusanu, Tristan Tate a fost vazut in compania multor domnisoare sexy din showbiz-ul romanesc. Insa… niciuna nu i-a ajuns englezului la suflet. Totusi, Tristan Tate nu si-a pierdut speranta si crede ca va gasi femeia potrivita cu care sa aiba copii. 

„Cred foarte tare ca este datoria mea, ca barbat, sa am copii, mai ales baieti. Tatal meu a fost ultimul barbat cu numele de familie ,,Tate”. El ne-a avut pe mine si pe fratele meu, asa ca si-a facut treaba si era de doua ori mai Casanova, decat voi fi eu vreodata. Asa ca simt ca este datoria mea sa am baieti, intr-un fel sau altul. Nu stiu daca voi fi casatorit sau daca va fi doar o fata cu care voi avea o relatie, dar simt ca am datoria de a avea copii, am 30 de ani, asa ca in urmatorii 5 ani ar fi potrivit sa am copii. Nu am planuri serioase in prezent, dar sunt sigur ca voi avea copii, intr-un fel sau altul. Sunt genul de tip care obtine tot ce isi propune asa ca daca mi-am propus sa am copii, se va intampla”, a declarat Tristan Tate.

Tristan Tate si fratele sau au plecat de jos

Fratii Tate au reusit sa stranga o adevarata avere. Se mandresc cu masini si case care valoreaza sute de mii de euro, iar in conturile celor doi enghezi se gasesc sume fabuloase. Cu toate acestea, Andrew si Tristan Tate s-au nascut intr-o familie saraca din Anglia.

”Cand eram foarte saraci am invatat care erau prietenii adevarati. Acum, cand suntem milionari, toti vor sa fie prieteni cu noi pentru ca majoritatea oamenilor vor ceva de la noi. Mi-am pierdut tatal acum doi ani, iar tot ceea ce avem se datoreaza lui pe o parte, pentru ca era un tip foarte inteligent si ne-a insuflat putin din inteligenta lui. Daca nu era kickboxing-ul nu aveam nimic, parintii nostri nu au fost bogati, traiam intr-o zona saraca din Anglia. Eu si fratele meu suntem o echipa solida, tot ce am facut de la kickboxing sau la orice alta afacere, am facut impreuna”, declara, in urma cu cateva luni Tristan Tate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img