vineri, 29 martie, 2024

Trofeul se joaca la Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Vasluiul se afla din nou pe harta Federatiei Romane de Fotbal, primind dreptul de organizare a unui turneu final. De aceasta data, Asociatia Judeteana de Fotbal va fi partenera forului condus de Razvan Burleanu in buna desfasurare a turneului final al Campionatului National de futsal, la Under 19. Printre cele opt echipe finaliste se regaseste si Internazionale Traian Vaslui. Echipa coordonata de Remus Mustatea va juca in faza sferturilor cu CFR Clujana Cluj.

In celelate partide, Sanatatea Darabani va juca cu KSE Targu Secuiesc, Dunarea Calarasi va da piept cu Informatica Timisoara, iar Viitorul Buzau va intalni Futsal Klub Odorheiu Secuiesc.

Vasluienii vin dupa o serie excelenta in faza zonala, unde a castigat seria I cu 30 de puncte, din 12 partide disputate, avand doar doua infrangeri.

Turneul final se va disputa in Sala Polivalenta din Vaslui, in perioada 28-30 mai, favorita la castigarea trofeului este Informatica Timisoara, echipa ce are déjà un trofeu castigat in acest an, Cupa Romaniei la futsal – U19.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img