vineri, 29 martie, 2024

Tudor Chirila da de PAMANT cu Liviu Dragnea: ‘Discursuri rupte de realitate. Dovada ca Romania este capturata de un grup mafiot, rauvoitor si incompetent’

Distribuie:

Publicat:

Cântărețul Tudor Chirilă, atac dur la PSD și Liviu Dragnea, pe Facebook. Artistul a postat un text critic chiar în timp ce români din toată țara cereau în stradă abrogarea OUG 7.

"Intr-o democratie ordonanta 7 trebuie retrasa, iar sectia de investigare a magistratilor desfiintata. Justitia a pierdut atatea batalii în ultimul an încât nu ne mai permitem să asistăm la măcelărirea ei. Si toate astea din disperarea unora de a scăpa de puscărie și din dorinta de a putea legaliza jaful în formă continuată din banii cetățenilor români și reinstaurarea corupției ca proiect de țară. Discursurile din ce în ce mai rupte de realitate ale lui Liviu Dragnea care se adreseaza unui public sarac si needucat sunt dovada incontestabilă că România este capturată de un grup mafiot, răuvoitor și incompetent care nu va face nici cel mai mic gest către reconstrucția unei țări în derivă.

Ne așteaptă și mai multe trenuri deraiate și mai multe spitale pline de bacterii, vom fi din ce în ce mai săraci, mai needucati și tot mai mulți români vor pleca din țară. Nu vom avea autostrăzile la care tânjim de atâția ani. Toate iluziile noastre se vor prăbuși una după alta. Trebuie să fim în stradă și ca să realizăm că suntem mai mulți decât credem. Timpul lehamitei a trecut. Ideea că protestele nu folosesc la nimic e falsă. Mai mult decât oricând se va vehicula ideea ca toate partidele sunt aceeasi mizerie tocmai pentru a descuraja oamenii sa se uneasca contra pericolului evident. Intre timp ei isi vor continua discursurile croite pe calapodul unui public prea sărac și needucat ca să faca legătura între propria sărăcie și justiție, corupție și diversele grupuri mafiote de politicieni interesați exclusiv de deturnarea banilor românilor. Trebuie să fim în stradă mereu ca să arătăm că nu acceptăm să fim slugile unui stat, ci partenerii lui.

Trebuie să fim în stradă ca să arătăm că nu suntem proști și nici manipulabili. Ordonanța 13 a căzut pentru că în mai puțin de jumătate de oră în Piața Victoriei au fost treizeci de mii de oameni. Ordonanța 7 ar trebui să cadă la fel, iar voturile celor care vor o schimbare reală în țara asta ar trebui să trimită PSD -ALDE la groapa de gunoi a istoriei. Este o luptă incredibil de grea, începe cu fiecare dintre și cu modul în care parcăm (a se citi ne pasă de celălalt) dar nu este o luptă imposibil de câștigat. România merită mai mult decât un prim ministru față de care Elena Ceaușescu chiar era savant de renume mondial, un prim ministru manevrat de un smecheraș incult care le vorbește săracilor despre patriotism și bunăstare, dar nu e capabil să-și justifice averea.

Pentru ca, totusi, în țara în care Liviu Dragnea si băieții lui nu sunt în stare să construiască nimic, două fete și zeci de mii de români construiesc un spital. Numai că anomalia în care noi le dăm bani lor să fure pentru ca mai apoi să scoatem alți bani din buzunar ca să compensăm pentru jaful lor din banii noștri trebuie să se termine. Pentru asta trebuie să fim în stradă", scrie Tudor Chirilă pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img