sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Tudor Chirila de la ”Vocea Romaniei”, acuzat ca a batut un barbat pe strada! Politia il cerceteaza pe artist! ”Am fost provocat…”

Distribuie:

Publicat:

Juratul de la Vocea Romaniei ar fi agresat fizic un barbat, pe strada.

Solistul trupei Vama si-ar fi batut un cunoscut, care a facut plangere la Politie din cauza unor divergente pe teme politice.

Artistul este cunoscut pentru comportamentul sau coleric, fiind prezent adesea la protestele din Piata Victoriei, ca unul dintre liderii informali ai miscarii „rezist”

„Astazi, in jurul orei 11.00, prin apel 112, Sectia 1 Politia a fost sesizata de catre un barbat cu privire la faptul ca a avut o divergenta, cu un alt barbat, pe care il cunoaste de mai mult timp. Persoana a reclamat ca a fost lovita. La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie. Barbatul care a sesizat conflictul a refuzat sprijinul echipajului medical. Se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente", sustine comunicatul Politiei Bucuresti, conform Antena 3.

Cantaretul se apara!

„Am fost provocat in timp ce stateam la cafea. Tatal meu a fost facut securist. Am avut un conflict barbatesc cu un individ care m-a provocat timp de zece minute. Nu mi se pare normal sa stau la o masa si sa fiu provocat si jignit.”, a declarat artistul pentru Antena 3

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img