vineri, 19 aprilie, 2024

Tudor Chirila, petitie online pentru abrogarea recursului compensatoriu! Mesajul cantaretului

Distribuie:

Publicat:

Tudor Chirila recurge la o petitie online pentru un subiect foarte sensibil, recursul compensatoriu. Cantaretul a pus un mesaj extrem de emotionant pe un site de socializare, sperand sa ajunga la cat mai multi oameni.

De asemenea, data cu petitia si mesajul, a atasat si un link initulat „Festivalul ororilor”. Cantaretul Tudor Chirila este cunoscut pentru faptul ca se zbate in realitate si in mediul online pentru a spune adevarul si pentru a face dreptate.

Tudor Chirila, petitie online pentru recursul compensatoriu!

Tudor Chirila este cel care instiinteaza poporul roman in privinta legii recursului compensatoriu. Petitia online solicita abrogarea acesteia. „Agresiunile sexuale, violurile si tentativele de viol, se afla in topul infractiunilor comise de detinutii eliberati din penitenciar in baza recursului compensatoriu, dupa cum rezulta de o statistica realizata de G4Media.ro. Din cele 21 de cazuri documentate, in 9 situatii s-au intors dupa gratii sub acuzatia de viol sau tentativa de viol. Printre victime se numara in numeroase cazuri minori, fetite de 15, 13 ani, de 4 si de 6 ani” Articolul complet aici: „Festivalul ororilor”

Eu zic ca merita sa semnam petitia de mai jos. Ar fi un minim semn ca ne pasa si sunt convins ca ne pasa, mai ales ca aceasta lege a fost data ca sa scape cativa borfasi de lux cu pretul unor recidive oribile la adresa oamenilor normali. Deci legea nu foloseste decat unui grup restrans, in niciun caz cetatenilor Romaniei.” Cei care al urmaresc pe retelele de socializare au fost de acord cu iniiativa si cu sprijinul acordat de canraret asupra problemei in cauza.”

„Chiar nu pot intelege ce se intampla in Romania. Lumea si-a pierdut total discernamantul, bunul simt, credinta, …sufletul. Am ajuns intr-o situatie mai mult decat mizera. Vom fi nevoiti sa ne protejam singuri, pt ca marea majoritate a poporului este total decazuta cretinizata si paralizata sa nu mai poata lupta cu un guvern criminal. Va trebui sa recurgem la violenta maxima cu oricine ne incalca dreptul de cetatean, ca sunt infractori, politisti infractori care protejeaza infractorii, avocati infractori care apara si protejeaza infractorii, politicieni infractori…Vai de capul celor care au mai ramas oameni dar sunt „paralizati” de sistem! „, a fost mesajul unui fan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img