joi, 18 aprilie, 2024

Tudor Chirila si Mihai Sora au fost desfiintati la Realitatea TV: „Mergeti la puscarie!”. Nici Laura Codruta Kovesi n-a scapat!

Distribuie:

Publicat:

Artistul Tudor Chirila si filosoful Mihai Sora au fost desfiintati la Realitatea TV de jurnalistul Octavia Hoandra, care i-a criticat dur pentru ca tin in mod constant sa explice opiniei publice ce se intampla in justitie si dau sfaturi in stanga si in dreapta.

Primul vizat a fost Tudor Chirila. „Cine-i ma baiatu’ (Tudor Chirila-n.r.) de la protest? Vine apoi si Sora si ne spune… Trebuie sa ne spuna cineva cum e cu Justitia? Trebuie sa vada si partea cealalta: oamenii nevinovati, oamenii torturati, cei pusi sa dea declaratii ca sa-i bage pe altii la puscarie, oamenii omorati in puscarii. Pe ei nu-i mai vad filosofii astia?”, a spus jurnalistul.

„Ma, mai lasa-ma in pace ca iar ma enervez si iar luam amenda. Nu mai pot, ma! Toata lumea vrea sa ne dea sfaturi. Avem si noi creiere, avem biblioteci, mai citim si noi. Toti suntem luati de prosti? Vine baiatul ala de 25 de ani(Tudor Chirila-n.r.) sa-mi spuna mie la 50 de ani, care am fost legat de calorifer ce-i cu justitia? Pai ia sa lasam chestiile astea. Vin ei sa ne spuna cum e cu Justitia? Mergeti ma la puscarie mai intai si sa vedeti apoi cum e cu Justitia. Spuneti-mi dupa cum e cu Justitia, ca eu nu stiu, sunt prost. Mergeti si pupati-o in c.. pe Kovesi”, a adaugat Octavian Hoandra.

Tudor Chirila, tot mai activ

Recent, Tudor Chirila a avut un nou mesaj pentru cei care se solidarizeaza cu magistratii din Romania. „Dictatura nu se anunta la Breaking News. Toti cei care suntem aici suntem solidari cu magistatii care au spus in ceasul al doispelea, e adevarat, nu se mai poate”, a declarat Tudor Chirila.

„Cred ca OUG 7, Sectia speciala, legile justitiei, toate ar trebui sa cada. S-a inceput cu OUG 13, s-a mers in Parlament pe modificarea legilor, ne-am intors din nou la ordonante. De ce? E disperare si graba, pentru ca atunci cand se merge cu legea in parlament, ajungem la CCR, o trimite presedintele inapoi si asa mai departe”, a apreciat artistul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img