joi, 28 martie, 2024

Tudorel Toader anunta o posibila intrare in politica. Ce spune despre o candidura la prezidentiale

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat marți, la Antena 3, că în 2016 a fost curtat să candideze la alegerile parlamentare și a refuzat pentru că nu era pregătit să intre în politică, dar că după ce nu va mai fi ministru ar putea să existe „astfel de posibilități”.

„In 2016, vara spre toamna, eram rector in functie la Iasi si eram asiduu curtat de un partid sa candidez fie deputat, senator si imi spunea ca voi fi primul, mi se oferea prima pozitie in Iasi sau Vrancea de unde sunt si am raspuns „Nu” pentru ca nu sunt pregatit sa fiu om politic. Nu as putea spune daca pe totdeauna va fi nu, dar sa nu va surprinda, eu cred ca dupa ce nu voi mai fi ministru al justitiei, din perspective diferite pot exista astfel de posibilitati”, a declarat Tudorel Toader.

Întrebat daca va fi Președintele României, el a răspuns: `De unde ati scos asta? Nu. Orizontul meu este cu totul altul. Sa raman la minister cata vreme coordonatele mele morale si profesionale imi vor permite sa raman si sa imi indeplinesc multele proiecte pe care le-am inceput. In momentul in care nu o sa mai existe aceasta posibilitate eu am variantele mele. Maine daca plec de la minister, ma duc inapoi rector, daca nu raman la catedra si am cabinetul de avocatura care din 2006 e inchis, il deschis, reiau avocatura, am unul din baieti notar, celalalt doreste sa faca cu mine avocatura si il voi initia, il voi indruma. Asta este obiectivul meu”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img