miercuri, 24 aprilie, 2024

Tudorel Toader, ‘palma’ pentru Iohannis: ‘Oi fi eu ministrul Justitiei, dar nu pot evalua un profesor de fizica’

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Justiției a declarat luni că are convingerea că președintele Klaus Iohannis va citit mai repede documentele care stau la baza cererii de revocare ale procurorului general Augustin Lazăr decât în cazul Kovesi și susține că poate e consiliat bine, dar "să spună lasă că așa știu eu".

"Nu aș vrea să greșesc, oi fi eu ministrul Justiției, dar nu pot evalua un profesor de fizică. A cunoaște mecanismele statului de drept e de mare finețe, dar poate fi rezultatul unor acumulări de ani de zile. Nu te duci, te alege poporul peste noapte președinte și devii a toate știutor. Să nu excludem să fie consiliat bine și să spună lasă că așa știu eu, așa vreau eu", a declarat Tudorel Toader, la Antena 3.

Ministrul Justiției spune că are convingerea că nu va dura luni de zile, precum în cazul Laurei Codruța Kovesi, pentru ca președintele să citească motivele care stau la baza cererii de revocare ale lui Augustin Lazăr din funcția de procuror general.

"Fiind la a doua sau a treia cititre, exprim convingerea că va înțeleg mai repede. Ține de structura fiecăruia", a mai spus Toader.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img