joi, 25 aprilie, 2024

Tuncay Ozturk, primele declaratii despre blonda alaturi de care a fost vazut la petrecerea VIVA! “Face o treaba minunata”

Distribuie:

Publicat:

Tuncay Ozturk, primele declaratii despre blonda alaturi de care a fost vazut la petrecerea VIVA!. Medicul a tinut sa precizeze cu nu are inca o iubita, insa atunci cand se va intampla asta, nu are de gand sa ascunda acest lucru.

“Nu am venit cu o fata, am venit singur. Este PR-ul si face o treaba minunata, ea era cea pe care o cunosteam de acolo, asa ca m-a luat de la intrare, pentru a merge inauntru la cativa prieteni,  dar din greseala nu am vazut un fotograf bun, desi erau o multime, dar nu este prima data,  asa ca trebuie sa ma obisnuiesc cu asta. Trebuie sa ma obisnuiesc, este a opta, a noua fata cu care ei ma cupleaza, fara nicio dovada. Daca o sa am o iubita, voi spune ca am o iubita.
Nu o voi ascunde, sau ceva, nu ma veti prinde pe undeva, voi spune ca am o prietena inainte de asta. Asa ca este doar o minciuna”, a  spus Tuncay Ozturk la Antena Stars.

In privinta femeilor, Tuncay a devenit mult mai atent la alegerile pe care le face. “Odata cu varsta se intampla asta, nu este din cauza fostului mariaj si a experientelor totodata, asa se intampla. Cu siguranta, totul in viata este o lectie, ceea ce traiesti, bun sau rau, este o lectie. Inveti din lectia asta si nu vrei sa repeti aceleasi greseli in viitor, vrei sa fii mai fericit”, a mai spus Tuncay Ozturk.

Atmosfera de poveste la petrecerea VIVA! 2018 Peste 1.000 de vedete au raspuns invitatiei de a participa, joi seara, 24 mai, la unul din cele mai asteptate evenimente ale anului. Printre vedetele care si-au facut aparitia la petrecerea VIVA! 2018 se numara: Andeea Esca, Bianca Dragusanu, Iulia Albu, Ilinca Vandici, Andreea Marin, Catalin Maruta, Alina Eremia, Marina Almasan, Cristina Siscanu, Madalin Ionescu, Alina Sorescu, Alexandru Ciucu, Tuncay Ozturk, alaturi de noua sa cucerire, Irinel Columbeanu etc

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img