vineri, 29 martie, 2024

TUPEU! Husi: A accidentat doua persoane si a plecat linistit spre casa-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Inconstienta sau aroganta, asa poate fi catalogata fapta unui tanar in varsta de 23 de ani din Stanilesti. Acesta a acrosat astazi, 5 octombrie, in jurul orei 11:15, doua persoane pe trecerea de pietoni din municipiul Husi, strada Alexandru  Ioan Cuza (trecerea de pietoni din fata Postei Husi)

Doi tineri de 16 si respectiv 17 ani din localitatea vasluiana Lunca Banului, au fost acrosati usor de un autoturism condus de un tanar de 23 de ani din comuna Stanilesti. Soferul autoturismului a plecat imediat de la locul faptei. Victimele au sunat la unic de urgenta 112, iar la fata locului s-au deplasat politistii din cadrul Biroului Rutier. Cei doi pustani de 16 si 17 ani au fost diagnosticati la spital cu policontuzii usoare si, respectiv contuzie cot drept, viata lor nefiind pusa in pericol.

Conducatorul auto fugar a fost depistat imediat de catre politistii rutieri in drum spre casa. Aceasta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

“Doi pietoni au fost accidentati astazi pe trecerea de pietoni de pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul Husi, soferul autoturismului implicat in evenimentul rutier, parasind locul faptei. Acesta a fost identificat la scurt timp de catre agentii Biroului Rutier Husi. Pe numele soferului autoturismului a fost deschid dosar penal pentru vatamare corporala si fuga de la locul accidentului. Se continua cercetarile in acest caz “declara pentru bzv.ro-Loredana David, responsabilul mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img