miercuri, 24 aprilie, 2024

Tzancă Uraganu își deschide în toată țara shaormerii care îi poartă numele: ”Gata, s-a semnat”

Distribuie:

Publicat:

Deși a ținut totul într-un mare secret până acum, Tzancă Uraganu a dat astăzi vestea cea mare pe rețelele de socializare. Celebrul manelist le-a povestit fanilor săi că va deschide nu o shaormerie, ci un lanț întreg de shaormerii în întreaga țară, care îi va purta numele. Iată ce a mărturisit manelistul!

Este unul dintre cei mai mari maneliști de la noi din țară și, în ceea ce privește muzica, se bucură de un succes răsunător. Iată că Tzancă Uraganu, căcid espre el este vorba, nu are de gând să se oprească aici.

Tzancă Uraganu își deschide în toată țara shaormerii

Tzancă Uraganu a făcut anunțul cel mare în urmă cu doar câteva momente, pe contul său personal de Instagram, acolo unde este urmărit de sute de mii de persoane. Le-a spus fanilor săi că în cel mai scurt timp va deschide un lanț de shaormerii.

Bineînțeles, anunțul nu a fost făcut oricum. Tzancă Uraganu s-a filmat, cel mai probabil, chiar în una dintre locațiile care urmează să fie deschise în Capitală. Numele shaormeriilor va fi ”Shaorma la Tzancă”.

Manelistul pare să fie cât se poate de încântat de noul său proiect, fiind sigur că acest lanț de mâncare fast-food va avea succes în toată țara. De asemenea, manelistul le-a spus fanilor că toate actele sunt în regulă.

Tzancă Uraganu, convins că va avea succes

Așadar, conform spuselor manelistului, în cel mai scurt timp, se vor deschide aceste magazine fast-food la noi în țară.

”Vă salutăm, dragi prieteni, vă anunțăm că, în cel mai scurt timp, pe străzile din România vor apărea mai multe shaormerii care se vor numi ”Shaorma la Tzancă”. Vă pupăm, s-a semnat, cu Dumnezeu înainte”, a spus manelistul pe Instagram.

Tzancă Uraganu este invitat la o mulțime de concerte și evenimente private și câștigă o adevărată avere cu prezența lui. Pentru a-l chema pe Tzancă Uraganu să îți cânte la un eveniment, trebuie să scoți din buzunar o sumă care să depășească 5.000 de euro.

Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști de la noi din țară și de fiecare dată piesele lui fac ravagii în trendingul românesc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img