vineri, 29 martie, 2024

Uitati-va in ochii lor! Imaginea unei familii ingrozite! Au trecut prin IAD la miez de noapte si s-au trezit inconjurati de zeci de vecini – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Opt copii au ramas pe drumuri dupa ce casa in care locuiau impreuna cu parintii s-a aprins ca o torta • Incendiul a izbucnit la finalul saptamanii trecute, iar acum, zece oameni nu mai au un acoperis deasupra capului • Deocamdata nu s-a stabilit cu exactitate de la ce a pornit incendiul, insa exista doua variante: mana criminala sau accident

Un incendiu izbucnit intr-o comuna ieseana a lasat pe drumuri zece suflete. In noaptea de vineri spre sambata, o casa din satul Jigoreni, comuna Tibanesti, s-a aprins ca o torta. Pompierii din cadrul Primariei Tibanesti au intervenit in forta, iar dupa mai multe ore de lupta cu flacarile, au reusit sa lichideze incendiul.

Din pacate, din casa nu s-a mai putut salva nimic. Acum, opt copii cu varste cuprinse intre 1 si 18 ani au ramas pe drumuri. Primarul comunei Tibanesti, Aurica Cobuz, a luat imediat cateva masuri, insa mai este cale lunga pana cand familia Urzica va avea din nou un acoperis deasupra capului.

"Incendiul a izbucnit vineri noaptea, in satul Jigoreni, din comuna Tibanesti. Nu se stie deocamdata de la ce a pornit totul. Din casa nu a mai ramas nimic. Acum, cei doi pariti impreuna cu opt copii au ramas fara un acoperis deasupra capului", a declarat Aurica Cobuz, primarul comunei.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Unii localnici spun ca locuinta ar fi luat foc dupa ce membrii familiei ar fi aprins niste gunoaie in spatele casei si le-au lasat nesupravegheate.

"Din cate am inteles, ar fi dat foc la niste gunoaie prin spatele casei si le-a lasat nesupravegheate. De acolo s-ar fi aprins. Acum nu stiu ce sa spun, el (tatal copiilor – n.r) a spus ca nu stie ce s-a intamplat. Mai umbla si el cu bautura in cap", a spus unul dintre localnici.

O casa noua, un vis greu de implinit, dar nu imposibil

Primarul comunei Tibanesti a spus ca le-a gasit pentru un timp un adapost. "Eu le-am gasit un adapost deocamdata si am vorbit cu mai multe persoane sa-i ajutam. Imi este mila de cei opt copii care au ramas pe drumuri", a completat primarul. Ilie si Adriana, parintii celor opt copii, nu au un loc de munca. Singurul lor venit este ajutorul social si alocatia copiilor. Acum au ramas pe drumuri si au nevoie de ajutor. Acesti copii au nevoie de ajutor. O casa noua este cu siguranta un vis greu de atins, dar nu imposibil.

"O sa incercam sa adunam bani si materiale de constructii sa ii ajutam sa ridice o casa. Casa care a ars nu era una extraordinar de buna, dar aveau unde sta", a completat primarul comunei Tibanesti.

Citeste si : SOCANT! O doctorita din Iasi a fost la un pas sa arda de vie in propria casa! A fost gasita cazuta langa usa de catre vecini in timp ce totul ARDEA! FOTO, VIDEO

Acum, familia Urzica locuieste intr-o casa ce apartine unei familii plecate in strainatate. In casa respectiva nu exista mobilier sau electrocasnice, insa exista o parte buna. Cei opt copii nu trebuie sa doarma sub cerul liber. Oricine vrea sa dea o mana de ajutor acestei familii o poate face. Orice lucru este bine venit, fie ca vorbim de haine, bani sau mobilier. Familia Urzica poate fi gasita in satul Jigoreni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img