vineri, 26 aprilie, 2024

Ultima dorință a soției a fost o surpriză imensă după câțiva ani

Distribuie:

Publicat:

Pentru orice om, trecerea în nefiinţă a unei persoane dragi e o perioadă foarte grea, de nesuportat. Iar dacă e vorba de dispariţia omului cu care ai stat o viaţă alături, cu atât mai mult doare. Și e extrem de dificil. La fel s-a simţit şi un bărbat din Johannesburg, care a îndeplinit ultima dorință a soției.

Înainte de a muri, soţia l-a rugat să-i îndeplinească o ultimă dorinţă. Îşi dorea foarte mult ca bărbatul ei să continue să ude plantele din baie, chiar şi după ce ea va muri. Lui nu îi plăceau florile foarte mult, dar fiind vorba de dorinţa soţiei, a promis că le va uda. I s-a părut un pic ciudat că erau flori în baie, dar și că tot timpul, adică non stop, ele sunt înflorite. Nu le-a acordat însă foarte mare atenție.

După trecerea în nefiinţă a ei, şi-a luat promisiunea în serios şi a început să le ude odată la câteva zile. Timp de mai mulţi ani a avut grijă de ele. Surpriză imensă s-a întâmplat când a vrut să se mute din locuinţa în care trăise cu soţia. Pentru că îi făcuse promisiunea pe patul de moarte, dar şi pentru că plantele îi aminteau de răposata, şi-a pus în gând să ia cu el florile.

Surpriză mare după câțiva ani

Încercând să le împacheteze, ca să le transporte în cele mai bune condiţii, şi-a dat seama că, de fapt, florile udate cu regularitate mai mulţi ani erau, de fapt, artificiale. Aşadar, ultima dorință fusese doar o glumă de-a soţiei. A realizat atunci că dorinţa soţiei fusese aceea de a-l face să uite de tristeţea provocată de dispariţia ei. A vrut, de asemenea, să-i distragă atenţia cu ceva ce ei îi plăcuse foarte mult.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img