vineri, 29 martie, 2024

Ultima ora! Cristi Borcea a ajuns de urgenta la spitalul penitenciarului! Ce s-a intamplat

Distribuie:

Publicat:

Cristian Borcea a ajuns la spital. Fostul actionar de la Dinamo a fost dus intr-o rezerva a Penitenciarului Spital Rahova, dupa ce a invocat istoricul sau medical. Timp de trei saptamani acesta se afla in carantina fiind supus mai multor investigatii medicale, iar in urma acestora se va stabili modul in care afaceristul isi va ispasi pedeapsa potrivt obsrvator.tv. Fostul actionar al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti Cristian Borcea a schimbat de cateva zile aglomeratia din celula Penitenciarului Rahova – unde a fost incarcerat pe 8 februarie, cu linistea unei rezerve a Penitenciarului Spital Rahova. Borcea este, pana la sfarsitul lunii februarie, in perioada de carantina de trei saptamani prin care toti puscariasii trebuie sa treaca obligatoriu in momentul in care ajung dupa gratii, pentru a fi supusi unor investigatii medicale si a se stabili daca executa pedeapsa in regim inchis sau semideschis.

Probleme cu inima
Detinutul Cristian Borcea a reusit sa obtina transferul din celula in inchisoarea-spital Rahova invocand istoricul sau medical – cardiopatie ischemica, bypass coronarian, hipertensiune arteriala, intoxicatie cu metale grele, insomnie, dislipidemie. Cererea lui de transfer nu a fost urmarea unei urgente medicale, dar nici nu putea fi respinsa, pentru ca trebuia sa se stabileasca daca bolile de care sufera necesita mentinerea lui in spitalul penitenciar pe durata detentiei sau el poate sa stea in celula.

„Nu e bolnav sau oricum nu e ceva grav. Detinutul a cerut sa fie supus unor controale medicale. Doar se cauta de boli, dar cum istoricul sau medical este destul de incarcat, nimeni nu vrea sa riste. Asa ca i-a fost aprobat transferul la spital (Penitenciarul Spital Rahova, n.r.)", au declarat surse din Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img