vineri, 29 martie, 2024

Ultimele postări ale Raisei pe TikTok. Ce au observat internauții pe contul de socializare

Distribuie:

Publicat:

Raisa Nicoleta a fost spulberata pe trecerea de pietoni de catre un politist in varsta de 27 de ani care nu se afla in timpul serviciului. 

Fetița în vârstă de 11 a murit călcată de mașină de politie condusa de un om al legii în vârstă de 11 ani în nordul Capitalei, mai exact pe bulevardul Laminorului.

Alaturi de o prietena, Raisa se întorcea de la scoală. Ambele au fost lovite pe trecerea de pietoni de o mașină a politie al carei șofer în loc să frâneze a mers cu viteza. Una dintre fetițe a reușit să scape cu viață, însă cea de-a doua a sfârșit tragic.

Ultimele postari ale Raisei pe TikTok inainte de tragedia revoltatoarea in care si-a pierdut viata 

 

Raisa Nicoleta era o fetiță plina de viață așa cum denota și conturile ei de socializare unde a strâns numeroși prieteni.

Micuță în vârstă de 11 ani avea o comunitate foarte mare pe rețeaua de TikTok unde posta diverse filmulete cu ea. mai mulți oameni și tineri se uita în acest moment la postările Raisei de acum câteva zile și nu le vine să creadă că acest copil nu mai este în viață. În ultimul videoclip publicat pe TikTok, Raisa are o rugăminte către cea pe care o admira foarte mult și anume Andreea Bostanica, supranumita și regina TikTok-ului.Raisa voia că aceasta să îi aprecieze și să comenteze la clipul postat de ea.

„Nici nu știa ce o așteaptă/ Băi, voi vă dați seama că e ultimul ei TikTok. Nu sunt singura care plânge, nu?/ 2022 nu a început bine pentru ea/ Mă simt ciudat când mă uit la video-urile tale, gândindu-mă că acum nu mai ești printre noi:( Dumnezeu să te ierte/ Videoclipul e făcut când nimeni nu știa ce va urma în mai puțin de o lună/ Sărăcuța! Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace. 

Înger frumos.”

Andreea Bostanica a si vorbit despre faptul ca nu stia ce se intampla si de ce atat de multi oameni o etichetau, tanara neafland vestea tragica despre Raisa.

Foarte mulți m-ați etichetat la clipul unei fetițe și eu nu înțelegeam de ce sunt etichetată și am intrat și eu la știri și mi-a nimerit pe Facebook și pe TikTok. Am văzut mai multe filmări și de-asta sunt așa acum.

Mă simt coplesită, atât de prost și neputincioasă și mă doare efectiv sufletul și am intrat la ea pe pagină și am văzut că ultimul ei TikTok a fost pe piesa mea și a scris acolo: „Sper ca Andreea Bostanică să vadă acest TikTok și să-mi dea inimi”, iar eu nici măcar nu am văzut. Dar acum l-am văzut datorită vouă, pentru că foarte mulți m-au etichetat și când am văzut nu pot să transmit cum m-am simțit.

Oamenii îmi spuneau ca măcar acum să comentez la postare, dacă nu am putut cât a fost în viață. Sincer, dacă aș fi știut, dacă aș putea în momentul dat să o readuc înapoi, aș lua-o efectiv cu mine, i-aș da un milion de inimioare, dar efectiv nu mai pot să fac asta, pentru că nu mai pot să întorc timpul înapoi”,   a spus, printre lacrimi, Andreea Bostănică într-un vlog.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img