vineri, 29 martie, 2024

Ultimul mesaj al unei tinere care a murit in tragedia aviatica din Etiopia, cu 157 de victime

Distribuie:

Publicat:

Ultimul mesaj al unei tinere activiste din Canada, care a murit in tragedia aviatica din Etiopia, a fost facut public de presa din tara sa. Danielle Moore se bucura nespus ca va lua avionul pentru a merge la o intalnire ONU, la care fusese selectata.

Danielle Moore, 24 de ani, e una dintre cele 18 victime din Canada care au pierit in urma prabusirii avionului din Etiopia.

Tanara, originara din Toronto, era activista, implicata in multe actiuni caritabile. Fusese selectata de ONU pentru a participa la o conferinta pe teme de mediu, programata sa aiba loc in Kenya, la Nairobi.

Pentru aceasta reuniune, Danielle Moore avea biletul de avion pentru zborul 302 al companiei Ethiopian Airlines, de la Addis Abeba la Nairobi. 

Ultimul mesaj al tinerei

Cu doar cateva ore inaintea tragediei, tanara postase pe Twitter un ultim mesaj in care isi arata bucuria ca se afla printre cei selectati sa participe la conferinta.

"Sunt asa de fericita sa va impartasesc ca am fost selectata si sunt in prezent in drum catre reuniunea pe teme de mediu a ONU, in Nairobi, in Kenya. Abia astept sa va spun ce am invatat acolo", a scris tanara.

Potrivit postului canadian CBC, tatal fetei i-a confirmat moartea intr-un apel, dar a inchis rapid telefonul, spunand ca familia este prea afectata de pierderea fiicei pentru a mai putea vorbi.

La doar 6 minute dupa decolarea din Addis Abeba, avionul in care se afla canadianca de 24 de ani s-a prabusit. 157 de oameni au murit in tragedie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img