marți, 16 aprilie, 2024

Un an de la moartea Cristinei Topescu! Momente dureroase pentru vecini

Distribuie:

Publicat:

A trecut un an de la moartea Cristinei Țopescu. Jurnalista a fost găsită fără suflare pe 12 ianuarie 2020 în vila în care aceasta locuia, situată într-un complex rezidenţial din Tunari, judeţul Ilfov. Tragedia a lăsat urme adânci în inimile prietenilor și apropiaţilor. 

De asemenea, nimeni nu vrea să se mute în vila în care a trăit Cristina Țopescu ,iar consecinţele asupra proprietăţii cu pricina au fost catastrofale. Chiar dacă proprietarii au lăsat la preț circa 30000 de euro, nimeni nu vrea să locuiească acolo,potrivit playtech.ro

Chiar dacă au existat clienți interesați, pe parcurs au abandonat când au descoperit cine a locuit și murit acolo. Totodată, proprietarii trag speranță că povestea morții Cristinei Țopescu să fie uitată, iar lucrurile să revină cât mai repede la normal.

Reamintim că autoritățile care au efectuat ancheta nu au descoperit nicio urmă de violenţă, nici pe corpul victimei, nici prin locuință. Cristina Ţopescu a fost descoperită îmbrăcată în haine de casă, ceea ce duce la gândul că jurnalista a decedat în somn. Potrivit primelor informații, animalele de companie ale Cristinei Țopescu au fost date spre adopţie unor ONG-uri sau persoane binevoitoare. 

Cristina Țopescu s-a stins din viață la doar un an și jumătate după decesul tatălui ei

Cristina Țopescu s-a stins din viață la doar un an și jumătate după decesul tatălui ei, cunoscutul jurnalist sportiv Cristian Ţopescu. Pe 20 iulie 2020, jurnalista ar fi împlinit 60 de ani. Una dintre prietenele sale, dar și cea care se ocupă de pagina de Facebook a jurnalistei a postat un mesaj emoționant.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img