joi, 28 martie, 2024

Un băiețel din SUA a murit după ce tatăl l-a scăpat din brațe, când coborau o scară rulantă. Copilul avea doar doi ani

Distribuie:

Publicat:

Un băiețel de doi ani și-a găsit sfârșitul după ce tatăl l-a scăpat din brațe, într-un mall.

Un incident teribil a avut loc în centrul comercial "Town Center" din Aurora, Colorado. Un bărbat și-a scăpat copilul în timp ce se afla pe scările rulante, iar micuțul a decedat câteva ore mai târziu.

Copilul și-ar fi pierdut echilibrul

Tragedia s-ar fi întâmplat din cauza faptului că băiețelul de doi ani s-ar fi aplecat prea mult în față și și-a pierdut echilibrul, moment în care tatăl nu a mai putut să îl țină și l-a scăpat din brațe.

Copilul, care a căzut peste balustrada scărilor rulante, a fost inconștient inițial, până la sosirea echipelor de salvare.

Martorii au luat parte la clipe teribile până când minorul a fost luat de ambulanță și transportat la spital, pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare: "Eram într-unul din magazinele de încălțăminte și am auzit multe țipete, am auzit o doamnă țipând, apoi de nicăieri proprietarul magazinului a fugit afară.

Când s-a întors, l-am auzit spunând că s-a întâmplat ceva grav și că nu poate închide magazinul, pentru că are clienți. Apoi s-a uitat la mine și mi-a spus că un copil a căzut de pe scara rulantă", a declarat Cesar Solorzano, unul dintre oamenii prezenți în mall, la momentul nefericitului eveniment, potrivit Daily Mail.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img