marți, 23 aprilie, 2024

Un bărbat din Sibiu a sunat la 112 să anunțe că a condus beat. Ce a putut să facă atunci cand a văzut că poliția întarzie

Distribuie:

Publicat:

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din Sibiu a sunat la 112 și a afirmat că a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

El a solicitat un echipaj de Poliție la domiciliu și, pentru că acesta a întârziat, s-a urcat la volan și a mers la sediul Biroului Rutier, relatează IPJ Sibiu.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Sibiu s-au deplasat la locuința bărbatului, însă acesta nu se afla acasă. În schimb, prin Dispeceratul I.P.J. Sibiu, echipajul a fost direcționat spre sediul Biroului Rutier, în fața căruia se afla bărbatul, acesta ajungând aici cu propriul autoturism.

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul prânzului. Bărbatul emana un miros puternic de alcool, testarea sa alcoolscopică rezultând într-o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, sibianul a fost însoțit la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Sursa: stirileprotv.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img