miercuri, 27 martie, 2024

Un baietel de doar doar sapte ani a fost umilit de catre colegii lui! A fost pus sa manance iarba, urzici si melci! Autoritatile NU au facut nimic – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

n prisma ultimelor evenimente petrecute, putem sa ne dam seama ca umanitatea a plecat dintre noi, ne-am pierdut  aproape orice urma de bun simt, respect, chiar de la varste extrem de fragede. Acest incident s-a petrecut in urma cu mai multe spatamani, dar acum a fost mediatizat de presa locala si nationala. Monstruoasa fapta s-a petrecut in curtea unei gradinite din comuna Merisani, judetul Arges.  Victima este un baietel de doar sapte ani, care intrase in curtea gradinitei pentru a-si recupera mingea pe care, din greseala, o scapase acolo. Chiar daca a incercat din rasputeri sa intre, acesta nu a fost lasat in incinta. ''Paznicii'', patru copii, si-au protejat ''teritoriul''.  Umilinta pe care copilul a trit-o nu prea poate fi exprimata in cuvinte, acesta a fost pus sa manance iarba, melci, ba chiar si urzici. Totul s-a petrecut sub amenintarea cutitului.  Cei cinci calai sunt chiar colegi de-a baiatului, colegi care nu manifesta nicio urma de empatie, desi baietelul plange si implora sa fie lasat in pace. 

Teroarea a continuat cu dorinta unuia dintre baieti, mai mare de varsta, de a i se ''linge'' organele genitale. Copilul a urinat pe saracul baietel iar mai apoi a fost trantit la pamant.  Si fiindca lucrurile acestea s-au petrecut in Romania, desi au fost anuntate de parintii victimei, o familie de conditie modesta, autoritatile nu au luat nicio masura, nici Politia, nici Protectia Copilului. Mai mult, desi traumele cu care a ramas baiatul o impuneau, in urma torturii la care a fost supus, el n-a beneficiat nici macar de o sedinta de consiliere psihologica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img