joi, 25 aprilie, 2024

UN BARLADEAN A PUS PE JAR AUTORITATILE -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Mai multi soferi au apelat numarul unic de urgenta 112 in aceasta dimineata, dupa ce au vazut un barbat cazut pe o trecere de pietoni din Barlad. Desi initial s-a crezut ca individul fusese victima unui accident rutier, medicii de pe ambulanta si politistii sositi la fata locului, au constatat ca acesta era in stare avansata de ebrietate.

Cel putin cinci apeluri la 112, au alertat politistii si medicii de la SAJ Vaslui, cu privire la producerea unui accident pe o trecere de pietoni din zona Confectii din localitatea Barlad. Martorii relatau despre faptul ca un barbat era intins pe trecerea de pietoni si ca nu se putea comunica cu el, fiind intr-o stare confunza, ceea ce i-au facut sa creada ca ar putea fi victima unui accident rutier.

Barbatul a fost preluat de ambulantieri si transportat la spitalul municipal din Barlad, unde s-a stabilit ca nu prezenta urme si semne care sa provina in urma unui accident rutier. El se prabusise pe carosabilul marcat ca trecere de pietoni dupa ce consumase o cantitate considerabila de alcool intr-un timp foarte scurt. Barbatul va fi externat imediat ce isi va reveni din starea euforica produsa de aburii bahici.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img