vineri, 26 aprilie, 2024

Un bebelus a fost furat si abandonat pe marginea unui drum. Eroul micutului a fost un curier aflat in zona

Distribuie:

Publicat:

Poveste cu final fericit. Micuțul furat și lăsat baltă la marginea unui drum a fost salvat de un curier!

Un bebeluș a fost găsit abandonat la marginea unui drum. Un curier care se afla în timpului programului de lucru a fost cel care l-a găsit pe micuț. Bărbatul a reușit, în cele din urmă, să-i găsească pe părinții copilului, care erau disperați după ce micuțul le fusese răpit.

Juan Carlos

Flores este curierul devenit erou, după ce l-a salvat pe copil. Acesta se pregătea să livreze câteva colete în cartierul rezidenţial Sunnyside din Houston, Texas, când a auzit plânsetele unui bebeluş, care l-a găsit abandonat pe trotuar.

„ Era în jurul orei 8.30 dimineaţa şi primul meu gând a fost: ‘Oh, uite, un scaun de bebeluş’, dar nu mi-aş fi imaginat vreodată că o să găsesc inclusiv bebeluşul în el, până în momentul în care am trecut cu maşina pe lângă trotuar.

M-am gândit apoi că vreun vecin l-a lăsat acolo pentru un moment, timp în care ar fi cărat anumite obiecte în casă, ori pentru a scoate maşina din parcare aşa că am continuat să fac livrări, dar când m-am întors copilul era tot acolo”, a povestit curierul pentru presa străină.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img