joi, 28 martie, 2024

Un celebru om de afaceri a intrat in greva foamei dupa ce a fost tinut gol pe holurile inchisorii in care este incarcerat

Distribuie:

Publicat:

Omul de afaceri Liviu Luca a intrat in greva foamei, sustine avocatul sau, dupa ce a fost perchezitionat si tinut dezbracat pe holul inchisorii. Anterior, omul de afaceri a depus o plangere in care reclama conditiile din inchisoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Avocatul lui Liviu Luca, Marius Arizan, a declarat, luni, ca Liviu Luca a intrat in greva foamei imediat dupa ce a fost perchezitionat si lasat gol pe culoarul de acces al inchisorii din Ploiesti.

”A intrat in greva foamei imediat ca dupa acea perchezitie. El este acum la izolare, atentie, nu la izolator, la izolare este tinut sub supraveghere”, a declarat Arizan. Potrivit acestuia, familia lui Liviu Luca l-a instiintat ca vineri, la Penitenciarul Ploiesti, unde omul de afaceri este incarcerat, a avut loc o perchezitie in camera de detentie, Liviu Luca fiind scos dezbracat pe holul de acces al inchisorii, alaturi de alti detinuti.

”Eu nu am vorbit personal cu Liviu Luca. Familia mi-a transmis ca joi Liviu Luca a fost chemat la judecatorul de supraveghere sa dea declaratii dupa ce marti a depus o plangere ca i-a fost diminuat spatiul util din camera, unde au mai fost aduse doua paturi suprapuse. Vineri a avut loc o perchezitie in camera de detentie, iar Liviu Luca a fost o scos gol pusca pe holul de acces, cu un cearsaf in mana in care avea puse bunurile de uz personal. A fost tinut pe hol alaturi de alti detinuti cat a avut loc perchezitia”, a spus avocatul.
Marius Arizan a precizat ca marti va merge la Penitenciarul Ploiesti pentru a sta de vorba cu omul de afaceri.

Conducerea Penitenciarului Ploiesti nu a putut fi contactata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img