joi, 18 aprilie, 2024

Un copil de 2 ani a căzut de la etajul unui hotel din Eforie Nord

Distribuie:

Publicat:

Dramă pe litoralul românesc. Un moment de neatenție s-ar fi putut transforma într-o tragedie, după ce un copil, în vârsta de numai 2 ani a căzut de la etajul 2 sau 3 al unui hotel din Eforie Nord. Micuțul a fost găsit de un turist, în iarbă.

Potrivit informațiilor celor de la Ambulanța Constanța, incidentul a avut loc în Eforie Nord, unde un copil a căzut de la etajul unui hotel, scrie stiripesurse.ro. Din primele informații, copilul are 2 ani și a căzut ori de la etajul 2, ori de la etajul 3, iar apoi a fost găsit de un turist în iarbă.

Din fericire, copilașul este conștient, însă a suferit mai multe traumatisme. A fost transportat la Spitalul Județean.

Incident similar în Târgoviște

Un caz asemănător a avut loc pe data de 1 mai, în Târgoviște. Și atunci, un copil de 3 ani a căzut de la etajul 3 al unui hotel, în care era cazat alături de părinții săi. Aparent, ceea ce l-a salvat de la moarte a fost o copertină de la etajul 1. Medicii chemați la fața locului i-au oferit primele îngrijiri, iar copilul a fost transportat la spital. Se pare că nu a fost grav rănit.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să se stabilească circumstanțele în care s-a petrecut incidentul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img