vineri, 29 martie, 2024

Un copil de 7 ani i-a trimis o scrisoare in Rai tatalui sau. Ce raspuns emotionant a primit de la Posta

Distribuie:

Publicat:

Un baietel in varsta de sapte ani a impresionat o lume intreaga. Pustiul care si-a pierdut taticul a decis sa ii trimita o scrisoare in Rai, insa nimeni nu se astepta ca acesta sa primeasca si un raspuns.

Jase Hyndman din Marea Britanie a decis sa ii trimita tatalui sau o felicitare. Pe plic nu era trecuta nicio adresa, ci doar cateva cuvinte ale baietelului: „Domnule postas, poti sa-i duci asta lui tati in Rai, de ziua lui?”.

Impresionat de gestul baietelului, Sean Miligan (managerul companiei) i-a raspuns personal lui Jase:

„In timpul expedierii scrisorii tale, am devenit constienti de cateva pericole. Asa ca am vrut sa profit de aceasta ocazie si sa-ti spun cum am reusit sa ducem cu succes in Rai scrisoarea pentru tatal tau.

A fost o provocare dificila, pentru ca am fost nevoiti sa evitam stele si alte obiecte galactice in drumul spre Rai. Insa poti sa fii linistit ca aceasta scrisoare foarte importanta a fost expediata cu succes.

Mama copilului, coplesita de raspunsul primit

Prioritatea Royal Mail (n.r. – Posta Regala Britanica) este sa expediem in siguranta corespondenta voastra, care este foarte importanta. Personal, voi face tot ce-mi sta in putere sa ma asigur ca scrisorile voastre vor ajunge cu succes in Rai”, a scris acesta.

Micutul a fost de-a dreptul coplesit de raspunsul primit, dar si emotionat de gestul pe care cei de la Posta l-au facut pentru el. Mama copilului a dezvaluit ca raspunsul managerului companiei a lasat-o fara glas si i-a redat increderea in umanitate.

„Puteai sa nu depui niciun efort, sa ignori aceasta scrisoare, insa acest gest facut pentru un copilas pe care nu l-ai intalnit niciodata este foarte frumos. Royal Mail, mi-ati redat increderea in umanitate”, a spus femeia emotionata.

Pana la urma, nu ne costa nimic sa facem o bucurie unui copil , nu e asa? Este o lectie importanta, din care toata lumea are de invatat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img