joi, 18 aprilie, 2024

Un copil de opt ani, filmat in timp ce era violat de un barbat! Filmarea socanta a ajuns pe internet

Distribuie:

Publicat:

Un copil în vârstă de opt ani a fost violat și filmat de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, la vremea respectivă. Scenele șocante au avut loc în vara anului 2015, în urmă cu aproximativ șase ani.

În acest caz au fost arestați preventiv doi bărbați pentru perioada de 30 de zile. Dosarul este instrumentat de procurorii de la DIICOT-Serviciul Teritorial Bacău. Filmulețul de 59 de secunde a fost postat pe o rețea de socializare, la cinci ani de la incidentul traumatizant pentru copilul de doar opt ani de zile.

„În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că, în toamna anului 2020, inculpatul a primit clipul video, după care l-a editat, asigurând un fundal sonor muzical, iar ulterior l-a postat pe o reţea de socializare, pe un

cont ce îi aparţine. Astfel, s-a stabilit faptul că, în cursul anului 2015, în timpul verii, în timp ce se afla într-un imobil situat pe raza judeţului Bacău , inculpatul în vârstă de 46 de ani la acea dată, a întreţinut relaţii sexuale cu un minor, în vârstă de 8 ani, profitând de imposibilitatea acestuia de a-şi exprima voinţa. Raporturile sexuale au fost filmate cu un telefon mobil de către un minor în vârstă de 11 ani la acea dată, care, ulterior, l-a distribuit către mai multe persoane.Inculpaţii au fost prezentaţi Tribunalului Bacău cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile", se arată într-un comunicat transmis de DIICOT.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img