joi, 28 martie, 2024

Un deputat de Vaslui, rabufneste : “Guvernul Coaliției Pierzatorilor impune austeritatea “

Distribuie:

Publicat:

Eduard Andrei Popica, deputatul PSD Vaslui, fost prefect, ne demonstreaza ca nu a mers in Parlamentul Romaniei doar pentru a ridica mana ori pentru a fi o paiata pentru un grup ori altul . Odata la 2 zile, acesta posteaza pe pagina sa de pe reteaua de socializare . In postarea din dimineata zilei de joi, 14 ianuarie 2021, acesta acuza actuala guvernare ca respecta doar legile convenabile domniilor lor . Totodata, deputatul ii indeamna pe cei de la putere sa se intoarca cu fata catre popor :

"Guvernul Coaliției Pierzatorilor impune austeritatea

Guvernul României se încăpățânează si refuza orice idee, orice soluție care vizează păstrarea puterii de cumpărare și creșterea veniturilor românilor. O fac la modul sfidător, ignorând protestele angajaților din SANATATE, din POLITIE și protestele organizate de FEDERATIILE SINDICALE ale BUGETARILOR.

Dragi vasluieni, decizia de ieri a CCR care a declarat din nou constituțională majorarea cu 40% a pensiilor arată că, deşi PSD nu e la guvernare, poate lupta cu mijloace democratice pentru a apăra interesele romanilor. La fel ne vom lupta si pentru alocatii si, în general, pentru bunăstarea semenilor noștri. Este evident acum că legile facute de PSD au fost pe deplin constituţionale şi că guvernul actual este obligat să asigure drepturile românilor, deja dobândite prin lege.

De o aroganta ieșită din comun și cu o atitudine sfidătoare, Raluca Turcan, ministrul Muncii, a anunţat ieri că va respecta doar legea care îi convine, respectiv cea care prevede indexarea pensiilor, în ianuarie, cu rata inflaţiei. Turcan nu a precizat în ce lună se va face indexarea, dar a declarat că nu va pune în aplicare legea cadru care prevede majorarea punctului de pensie cu 40%, nici măcar după noua decizie a Curţii Constituţionale, sfidând din nou legea și romanii la un loc.

Este inadmisibila situația in care s-a ajuns, astăzi, in România, legile nu mai sunt respectate, iar haosul plutește pretutindeni. PSD denunță categoric astfel de practici și cere puterii actuale să se întoarcă cu față către români, să respecte legea și să guverneze în interesul oamenilor și nu pentru clientela de partid. " posta deputatul pe reteaua de socializare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img