joi, 28 martie, 2024

Un detaliu important din ultima inregistrare a lui Sebastian Ghita a scapat din vizorul tuturor! SRI nu l-a mentionat niciodata – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Sebastian Ghita a trimis o noua inregistrare pe care Romania TV a difuzat-o. Primul detaliu de punctat e ca aceasta noua inregistrare e facuta dupa ce SRI a anuntat ca Florian Coldea a fost suspendat din functia de prim-adjunct. Un al doilea detaliu, care a scapat presei pana acum, e ca Ghita devoaleaza un alt episod in care Coldea a fost anchetat de structurile din SRI. Dupa ancheta din 2007, cunoscuta publicului, Coldea a mai fost audiat in comisia din Serviciu si in 2014! SRI nu a vorbit niciodata despre aceasta ancheta anuntata de Ghita.

Atunci, totul a pornit de la acuzatiile facute de Elena Udrea. Coldea a prezentat, spune Ghita, documente facute de el, dar care erau false.

”Acum doi ani, dupa ce Elena Udrea l-a acuzat public de diverse intamplari auzite in biroul lui Traian Basescu, Coldea m-a rugat sa il ajut si sa ii dau documente despre vacantele petrecute impreuna cu mine. L-am ajutat cu banii pentru vacante si nu am vazut acest lucru ca pe ceva rau sau anormal. In mod evident eu platind multe din acele cheltuieli documentele erau la mine. L-am rugat pe un prieten sa ma ajute cu facturi si chitante de la o agentie de turism. Coldea s-a dus la comisia SRI si se duce si acum cu acele documente.

Citeste si: Ghita arunca in aer Romania cu noi ACUZATII la adresa lui Coldea si Kovesi

Vestea proasta e ca nu am putut sa ii fac rost lui Coldea de documente de acum 3-4 ani si e foarte usor de dovedit din contabilitatea acelor firme ca documentele pe care le prezinta Florian Coldea sunt false pentru ca numerele acelea de facturi nu au fost niciodata inregistrate la Ministerul de Finante.

I-am spus ca nu se mai pot face documentele cu 2-4-6 ani in urma si mi-a spus sa i le dau asa. I le-am dat si din pacate nu ii vor fi de ajutor la comisia SRI. Mai bine spune adevarul decat sa vina cu documente false in fata colegilor sai”, a precizat Ghita.

El a dat exemplu excursia din 2014 din Disneyland, din care a facut publica, intr-o inregistrare anterioara, si o fotografie cu sotia sa si sotia lui Florian Coldea. “Nu am facut documentele atunci si se vede clar cum banii au ajuns la o agentie de turism care reprezinta Lufthansa, printr-o agentie a prietenului meu din Ploiesti, A&S World Travel, iar banii pentru Disneyland au venit de la Asesoft. Acestea sunt facturile inregistrate, iar cele pe care Coldea le-a prezentat SRI erau menite sa-l ajute la comisia de control”.

Daca acuzatiile lui Ghita sunt reale, ar insemna ca ancheta nu a fost in 2014, ci in 2015, desi actele prezentate de el sunt din 2014. Asta pentru ca acuzatiile facute de Elena Udrea la adresa lui Florian Coldea au avut loc in ianuarie 2015.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img