joi, 18 aprilie, 2024

Un fermier din judetul Vaslui, candidat la primarie, anunta ca daca va castiga va renunta la salariul de primar pentru comunitate – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Titinel Ursu, unul dintre cei mai mari fermieri de pe Valea Prutului si candidat la Primaria Falciu, anunta pe reteaua de socializare ca daca va castiga batalia cu actualul edil, va renunta la salariul sau de primar pentru a creea un fond de rezerva de ajutorare a persoanelor aflate in impas . In semn de solidaritate, consilierii care il sustin pe Titinel Ursu, sunt hotarati sa renunte la salariile de alesi locali pentru acel fond de ajutorare ce va fi creeat de noua administratie.

De reamintit este faptul ca Titinel Ursu, candidat si actual fermier din localitatea Falciu, a dat dovada de generozitate si marinimie, achitand nota de plata pentru doua proteze ortopedice pentru un barbat careia i-au fost amputate ambele picioare . Iulian Neculea, a primit protezele zilele trecute si acum incearca sa se obisnuiasca cu ele. 

Va redam mai jos mesajul lui Titinel Ursu, postat pe reteaua de socializare : 

“Avand in vedere ca situatia financiara imi permite sa duc o viata normala, pe toata perioada mandatului de Primar ,salariul  va merge intr-un fond de rezerva de unde voi putea ajuta pe cei mai nevoiasi oameni din comuna noastra . Nu am facut si nu voi face niciodata afaceri cu Statul  sau Primaria , drept pentru care renunt la salariul de Primar . In semn de solidaritate, cea mai mare parte dintre consilierii PNL isi doresc sa renunte si ei alaturi de mine la indemnizatia de Consilieri Locali.
Aceste sume vor fi distribuite transparent prin rotatie la cetatenii care chiar au nevoie .
Solidaritate ,unitate ,dezvoltare ,armonie ! “ posta Ursu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img