joi, 18 aprilie, 2024

Un fotbalist celebru, AUDIAT la DIICOT (surse)

Distribuie:

Publicat:

Fostul fotbalist Ioan Timofte, care a jucat sase sezoane la Boavista Porto (1994-2000), ar urma sa fie audiat ca martor, in urma descinderilor efectuate, vineri, de politistii timisoreni de la brigada de combatere a criminalitatii organizate si procurorii DIICOT Timisoara la mai multi suspecti de camatarie, au precizat surse judiciare citate de Agerpres.

Din informatiile pe care le detinem pana in acest moment, Ioan Timofte ar urma sa fie audiat, dar nu ca suspect, ci in calitate de martor, in acest dosar al camatarilor”, au afirmat sursele citate. 
Procurorii DIICOT efectueaza vineri 18 perchezitii, dintre care 12 la Timisoara si 6 la Suceava, in cadrul unei actiuni de destructurare a unei grupari de camatari, prejudiciul in acest caz ridicandu-se la aproximativ 3,5 milioane euro. 

Potrivit unor surse judiciare, in acest dosar se efectueaza cercetari fata de 17 suspecti, sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, camata, evaziune fiscala si spalare de bani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img