vineri, 29 martie, 2024

Un fotbalist este mai bogat ca regina Angliei

Distribuie:

Publicat:

Sotii David si Victoria Beckham obtin venituri anuale atat de mari incat au acumulat o avere totala care o depaseste pe aceea a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Potrivit unui studiu realizat de London School of Marketing, familia Beckham are o avere totala ce a fost estimata la 508 milioane de lire sterline (772 de milioane de dolari). Potrivit Sunday Times Rich List 2015, regina Marii Britanii are o avere de aproximativ 340 de milioane de lire sterline (517 milioane de dolari).

Potrivit acestui studiu, David si Victoria Beckham castiga impreuna 40 de milioane de lire sterline (64 de milioane dolari) si detin impreuna un portofoliu de bunuri evaluate la 190 milioane de lire sterline (304 milioane de dolari). Casa de moda a Victoriei Beckham, care ii poarta numele, a fost estimata la 60 de milioane de lire sterline (96 de milioane de dolari), iar Footworks, compania de echipament sportiv infiintata de David Beckham, a fost estimata la 150 de milioane de lire sterline (240 de milioane de dolari).

Autorii studiului au tinut insa cont si de interesul global manifestat de publicul larg fata de activitatile desfasurate de toti cei patru copii ai sotilor Beckham, mai ales de Romeo, care a devenit model al casei Burberry la varsta de 13 ani, si de Brooklyn, fiul cel mare al cuplului, in varsta de 16 ani, in contextul in care ambii au cateva milioane de fani pe platforma Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img