joi, 28 martie, 2024

Un individ a terorizat o scoala intreaga! Se satisfacea singur in fata celor mici si le oferea bani ca sa mearga cu el acasa

Distribuie:

Publicat:

Un tanar in varsta de 26 de ani din Bucuresti i-a terorizat pe elevii din zona Titu, judetul Dambovita, dupa ce zile la rand a fost suprins dezbracat in zona unitatilor de invatamant. Parintii au spus ca tanarul se masturba in fata celor mici si le oferea bani ca sa mearga cu el acasa.

Copiii le-au povestit speriati parintilor cele intamplate, iar acestia au anuntat Politia. "Sincer, n-as vrea sa vad asa ceva. Am fetita si mi-e teama sa vad asa ceva. Nu stiu cum as fi reactionat daca l-as fi vazut. Nu va pot spune ceva in momentul asta. Sper doar sa nu mai vina pe aici", a povestit un tatic.
 
Individul statea in masina in preajma scolilor din Titu si Branistea si incerca sa ii ademeneasca pe elevi, fete sau baieti. 

"S-a dezbracat in fata copiilor. Se jucau acolo pe ulita aia si aparea el mereu. Facea gesturi obscene, gesturi urate. S-au speriat. Al meu nu a dormit toata noaptea baiatul meu, clasa a VIII-a. Mamaie, mi-e frica sa mai ies afara, spune mereu. Se uita la telefon, facea ce facea si ii chema pe copii la el", ne-a declarat o batrana.
 
Politia din Titu a fost anuntata despre acest caz, iar oamenii legii l-au prins pe individ. "Eu am sunat la Politie. A venit nepoata mea sa imi spun ca e unul cu masina care o urmareste si ii spune ca o duce acasa si da un milion. Era desfacut la pantaloni", ne-a spus o alta femeie.
 
Tanarul a primit control judiciar pentru 60 de zile si a fost trimis in Bucuresti, unde are domiciliul. Se pare ca tanarul s-a manifestat astfel si in Capitala si in judetul Ilfov, dar nu a fost niciodata prins. Le-ar fi spus anchetatorilor ca pe strada se simte cu adevarat liber si nu are nicio inhibitie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img