joi, 28 martie, 2024

Un leac care ”topeste” si vindeca varicele, boala venelor umflate

Distribuie:

Publicat:

De ani si ani, medicina traditionala a fost preocupata de descoperirea unui remediu naturist care ”topeste” si vindeca o boala care a facut numeroase victime in randul femeilor si barbatilor, varicele, ”boala venelor umflate.

Remediul, folosit in aceasta afectiune, ceapa rosie, este la indemana bolnavilor de varice. Ca ingredient principal in acest tratament, ceapa rosie a fost folosita de chinezi timp de secole, deoarece leguma miraculoasa este benefica in aceasta afectiune dureroasa, dar reduce si riscul bolilor cardiovasculare si al cancerului. Sunt si bolnavi care nu au incredere in acest tratament, desi noi am  mentionat ca leacul are rezultate certe .   

Decenii la rand, chinuitoarele dureri erau ”linistite” cu bisturiul

S-a constatat ca decenii la rand,  chinuitoarele dureri puteau fi ”linistite” doar cu ajutorul bisturiului. In timp, medicina alopata a cautat solutii mai blande ; astfel au fost  lansate tratamentele cu laser, cu aburi, injectii sau cu ciorapii medicinali. Din pacate, cand nu este tratata la timp, boala varicelor are complicatii severe, iar bolnavul poate sa ramana invalid.

Tratamentul cu ceapa rosie are rezultate certe

Fitoterapeutii sustin ca tratamentul cu ceapa rosie poate fi urmat de bolnavii cu varice care nu vor sa apeleze la ajutorul bisturiului, dar si de cei care au incercat, fara succes, numeroase remedii. Pentru varice, tratamentul dureaza o luna si, dupa 30 de zile de pauza, procedura trebuie repetata, pana cand varicele dispar.

Am cunoscut bolnavi care s-au tratat cu ceapa rosie de varice si au scapat de durerile chinuitoare dupa un tratament de 7 saptamani.

Cum se prepara leacul, cum se administreaza

Ingrediente: Pentru prepararea remediului se folosesc 600 ml suc de ceapa rosie si 300 g miere de salcam.

Preparare: Ceapa se toaca foarte marunt, apoi se stoarce printr-un tifon des. Sucul obtinut se toarna intr-o sticla, iar deasupra se  adauga mierea; ingredientele se amesteca foarte bine, pana cand preparatul se omogenizeaza. Leacul se pastreaza la frigider.

Cum se administreaza: Dupa fiecare masa principala, din acest preparat, bolnavul trebuie sa foloseasca doar 50 gr, de doua ori pe zi. Tratamentul trebuie urmat, fara intrerupere, timp de o luna.

Specialistii au constatat ca tratamentul este eficient si pentru convalescentii cu probleme vasculare, dar si  pentru persoanele care au suferit un accident vascular.

Atentie la contraindicatii !

Fitoterapeutii atrag atentia ca tratamentul acesta este contraindicat diabeticilor si persoanelor care au probleme cu stomacul.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img