joi, 28 martie, 2024

Un lucrator al unei firme de salubrizare din P.T.F. Albita este cercetat pentru contrabanda cu tigari

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera vasluieni efectueaza cercetari cu privire la un lucrator al unei firme de salubrizare din Punctul de Trecere a Frontierei Albita care a incercat sa introduca ilegal in Romania 102 pachete de tigari, disimulate intr-o cutie de carton, utilizata la transportul gunoiului.

Joi, 2 martie, in urma unei informatii primite de la un lucrator vamal, potrivit careia un lucrator al unei firme de salubrizare care isi desfasoara activitatea in Punctul de Trecere a Frontierei Albita desfasoara activitati de contrabanda in perimetrul punctului, conducerea P.T.F. Albita s-a autosesizat, iar politisti de frontiera din cadrul punctului au desfasurat activitati specifice pentru verificarea informatiei primite.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca persoana in cauza, in timp ce se afla in indeplinirea atributiilor de serviciu, a gasit in containerul de gunoi de pe sensul de intrare in tara, 102 pachete de tigari diferite marci, de provenienta duty-free, pe care le–a disimulat intr-o cutie de carton, utilizata pentru a transporta gunoiul si a incercat sa le introduca in tara, fara sa le declare lucratorului vamal.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura ridicarii tigaretelor, in valoare totala de 459 lei, in vederea confiscarii.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img