joi, 28 martie, 2024

Un medic i-a restituit unei batrane plicul cu bani pe care i l-a strecurat. “Credeti-ma, sunt platit pentru munca mea”

Distribuie:

Publicat:

Un careian a tinut sa povesteasca cum un medic din Carei a primit, fara sa stie initial, un plic cu bani din partea unei paciente pensionare. Plicul a fost pus intre acte, iar cand medicul a vazut plicul, s-a dus la pacienta si i-a spus ca nu poate sa accepte asa ceva, din pensia mica a femeii.

Asadar, medicul i-a dat plicul inapoi femeii, asigurand-o ca nu este cazul sa ii recompenseze actul medical.

”A dus plicul in salon unei bunicute inapoi, (tin sa precizez ca acest plic nu in buzunar a fost strecurat ci intre acte, fara ca acest medic sa observe), zicandu-i: va arat fluturasul meu de salariu, daca cuponul dumneavoastra de pensie are suma mai mare decat salariul meu, atunci va inteleg gestul. Dar eu, credeti-ma, sunt platit pentru munca mea. De acest gest de ce nu vorbeste nimeni. Da, exista si medici cu bun-simt. Da, avem asemenea medici, doctori la Carei. Sunt mandru ca sunt careian”, a spus barbatul pentru PresaSM.

Reamintim ca o asistenta medicala de la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Satu Mare a ajuns vedeta pe Facebook gratie comportamentului sau extraordinar fata de pacienti. O satmareanca a pozat-o si a postat fotografia pe Facebook, impresionata de modul exemplar in care a vorbit cu bolnavii.

Pentru empatia de care a dat dovada asistenta, satmareanca i-a transmis un sincer “Multumesc”, nu doar din partea sa, ci din partea tuturor pacientilor de care s-a ingrijit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img