joi, 28 martie, 2024

Un nou concept de amenajare, pentru confortul clientilor Il Passo, din Iulius Mall

Distribuie:

Publicat:

Magazinul IL PASSO din Iulius Mall Iasi isi surprinde clientii cu o noua amenajare, moderna si prietenoasa, in ton cu stilul pret-a-porter pe care il promoveaza. 

Situat la etajul 1 al Iulius Mall Iasi, IL PASSO le propune pasionatilor de moda incaltaminte si accesorii in trend. Brandul este o marca a stilului si a perfectiunii, capabil ca creeze o legatura puternica cu cel care poarta articolele IL PASSO, prin confortul si caracterul aparte pe care il ofera. Pantofii IL PASSO definesc femeia moderna, puternica si determinata, dar sensibila, sofisticata si misterioasa in acelasi timp. Totodata, completeaza perfect garderoba barbatului increzator, activ, direct, actual, care stie ce vrea si nu face compromisuri. Aici vor gasi articole chic, pentru ocazii diverse, de o calitate desavarsita si realizate astfel incat sa fie comode si sa imprime personalitate oricarei tinute. 

IL PASSO foloseste piele naturala de o finete deosebita, aplicatii delicate si decoruri executate cu cea mai mare grija pentru detaliu, oferind clientilor produse care raspund nevoii de stil, cu o usoara atingere de extravaganta. In culori intense, cu design glamour sau clasic, office sau elegante, colectiile IL PASSO se disting prin capacitatea de se adapta unui look actual si de a oferi o imagine sofisticata. 

IL PASSO le propune celor care isi doresc sa fie mereu in pas cu moda genti si accesorii capabile sa scoata orice tinuta din anonimat. Genti cu forme si imprimeuri deosebite, portofele, curele, manusi si alte articole pentru doamne si domni sunt piese „must have”, fiind realizate in conformitate cu ceea ce se poarta. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img