joi, 18 aprilie, 2024

Un nou cuplu in showbiz! Iuliana Luciu si Cristi Mitrea, surprinsi in ipostaze tandre FOTO

Distribuie:

Publicat:

Iuliana Luciu și Cristian Mitrea și-au oficializat relație. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți?

Un nou cuplu din shwowbiz-ul românesc și-a oficializat relația, în fața tuturor! Vorbim aici despre Iuliana Luciu și Cristian Mitrea. Cei doi au fost surprinși de către paparazzi într-un restaurant luxos din Capitală, unde au petrecut timp împreună cu câțiva prieteni. Cei doi porumbei nu și-au putut lua ochii unul de la celălalt. Gesturile intime i-au dat de gol, mai ales că cei doi iubiți nu își pot ține mâinile acasă. 

Au petrecut toată noapte în compania celuilalt și nu s-au putut abține să își arate sentimentele pe care le poartă. În timp ce se aflau în afara restaurantului, frumoasa șatenă l-a luat în brațe pasional pe iubitul ei, pe la spate. Focul a fost atât de mare, încât Cristian Mitrea a uitat că poate fi văzut de cineva și și-a atins iubita într-o zonă intimă. Bărbatul și-a luat la revedere de la Iuliana Luciu, dar nu înainte să îi ofere un sărut pasional. În imaginile surprinse de paprazzi Spynews, Iuliana Luciu a decis să se întoarcă înapoi în restaurant, imediat după ce iubitul ei a plecat cu taxiul.

Iuliana Luciu și Cristi Mitrea, sărut pasional în fața unui restaurant din Capitală[Sursa foto: SpyNews]

 

Iuliana Luciu este o femeie foarte pretențioasă când vine vorba de bărbați. Sora Nicoletei Luciu a descris, în urmă cu ceva timp, bărbatul ideal pentru ea. Vedeta susținea că își dorește foarte mult o relație, însă nu pentru a intra „în rândul lumii”. (Citeste si: Iuliana Luciu, sexy în valurile mării! Uite cum arată apetisanta tânăra în costum de baie! Pentru domni e un vis frumos…VIDEO EXCLUSIV!)

„Îmi doresc să fie la fel de nebun ca mine. Să-i înţeleg nebunia şi să-mi înţeleagă nebunia. Atunci îţi dai seama că el e pentru tine: când îţi găseşti jumătatea aia de nebunie, pe care o ai şi tu. Şi, nu în ultimul rând, să mă respecte. Eu îmi doresc ceva stabil, normal. Îmi doresc şi eu o familie, îmi doresc copii la un moment dat.

Dar nu e greu să faci un copil. Ideea e să-l faci cu cine trebuie. Şi asta cu relaţia e la fel. Nu poţi să intri într-o relaţie doar de dragul de a fi cu cineva, ca să intri în rândul lumii. Bun, hai că fac nişte compromisuri, trec peste orice, mă plictiseşti, nu-mi place de tine, dar cu toate astea, hai să mergem mai departe, să intrăm în rândul lumii. Nu pot. La mine e în felul următor: dacă toată lumea o ia în stânga, eu o iau în dreapta. Mie îmi place să fiu altfel”, declara acum ceva timp Iuliana. 

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img