vineri, 19 aprilie, 2024

Un nou scandal zguduie sistemul de educatie! Un elev de 16 ani si profesoara de romana isi trimit mesaje siropoase de dragoste

Distribuie:

Publicat:

Un elev de 16 ani si profesoara lui de romana isi trimit mesaje de dragoste, iar mama baiatului este disperata si a depus plangere impotriva cadrului didactic. Sotul profesoarei, afirma mama baiatului, stie intreaga situatie, ba chiar ar fi discutat cu el pe marginea acestui subiect.

Mesaje de dragoste pe care profesoara de romana le schimba pe whatsapp cu elevul au fost descoperite intamplator de mama baiatului. Profesoara de romana acuzata de mama baiatului are 36 de ani si este casatorita. 

Inspectoratul Scolar Judetean Timis a deschis o ancheta.

"Cu parere de rau spun ca e extrem de grav. Nu face cinste profesoarei. Ieri a fost mama la ISJ povestind ca a vazut mesajele pe care fiul le trimitea profesoarei. ISJ a inceput imediat o ancheta, se verifica acum, probele nu au putut determina daca acele discutii erau cu acel cadru didactic. Am inceput verificarile." a declarat Aura Danielescu, reprezentanta Inspectoratului. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img