miercuri, 24 aprilie, 2024

Un portmoneu pierdut la Berezeni de o persoana din Vetrisoaia, restituit proprietarului de către polițiștii de frontieră

Distribuie:

Publicat:

Doi polițiști de frontieră aflați în timpul liber au găsit un portmoneu, în care se aflau documente și sume de bani, pe care l-au predat proprietarului.

Vineri seara, în jurul orei 19.00, doi polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni, aflați în timpul liber la cumpărături într-un magazin din localitatea Berezeni,  au observat pe pardoseala acestuia un portmoneu.

"Colegii noștri au anunțat dispeceratul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni și au solicitat prezența șefului de tură. Acesta a procedat la verificarea sumară a conținutului portmoneului, în care a gãsit o carte de identitate, un permis de conducere și o sumă consistentă de bani (în lei, bonuri de masă și valutã). "declara Irina Mirica din cadrul S.T.P.F. Vaslui

 Pe baza documentelor gãsite a fost identificat proprietarul în persoana unei femei din localitatea Vetrișoaia, care a fost anunțată telefonic și invitată la sediul sectorului pentru recuperarea bunurilor.

 Douăzeci de minute mai târziu, portomoneul, cu toate bunurile aflate în interior, i-a fost înapoiat femeii, în baza unui proces verbal.

Polițiștii de frontieră nu au dorit să li se dezvăluie identitatea, însă au precizat că gestul lor este unul de normalitate și că fiecare cetățean trebuie sã procedeze la fel în astfel de situații.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img