vineri, 29 martie, 2024

Un predicator se bazeaza pe prostia oamenilor! Apel pentru slujitorii domnilor: “Ajutati-ma sa imi iau cel de-al patrulea avion, nici Iisus nu ar merge pe magar! “

Distribuie:

Publicat:

Intr-o lume invadata de rautate, destramare si lipsa credintei, doar speranta mai tine aprinsa flacara increderii ca la un moment dat totul va fi bine. Intr-o lume plina de excroci care isi contruiesc o existenta luxurianta, mai este loc inca de unul.

Un asa spus predicator din America le cere adeptilor sa il ajute financiar. Pana acum, acest lucru nu ar trebui sa ne trezeasca vreo suspiciunea, dar cand aflam ca ajutorul financiar va fi folosit pentru a-si cumpara cel de-al patrulea avion, toata situatia generata ne pune pe ganduri. Predicatorul Jesse Duplantis, o vedeta a televiziunilor de peste ocean, dovedeste ca zicala ''Nu-i prost cine cere, e prost cine da'' si-a gasit contextul perfect. Principalul lui text prin care incearca sa-si motive fanii pentru a-l ajuta in indeplinirea visului este ca: '' nu-i asa, timpurile moderne nu mai sunt pline de smerenie si astazi nici chiar ”Isus nu ar merge calare pe un magar''.

Ca dovada de impertinenta sa fie concreta si de neclintit, pastorul afirma ca insusi Dumnezeu i-a transmis, ca un fel de porunca, probabil, sa-si cumpere un avion Falcoln 7X care are o valoare de piata de 54 de milioane de dolari.  El a marturisit ca, initial, a avut mici ezitari in ceea ce priveste achizitia aeronavei, insa Dumnezeu l-a convins: ”Nu ti-am cerut sa platesti pentru el. Ti-am cerut sa crezi pentru el”.

Desi exista numerosi predicatori americani sunt proprietarii unor avioane avioane, acest caz a devenit controversat, dupa ce credinciosii celui din acest caz au reclamat pe Twitter ca se indoiesc de cele spuse de Duplantis si au invocat versete din Bibliecare avertizeaza fata de ”falsii profeti”, iar altii sunt de parere ca banii respectivi pot fi folositi pentru ajutorarea saracilor. Intr-o inregistrare video publicata pe site-ul lui, Duplantis, in varsta de 68 de ani, explica: ”Stiti, am detinut alte trei avioane la viata mea si le-am folosit doar pentru Isus Hristos. Acum, unii oameni cred ca predicatorii nu trebuie sa aiba avioane. Eu chiar cred ca predicatorii trebuie sa se foloseasca de orice voce disponibila, orice metoda disponibila pentru a duce cuvantul Domnului in lume”.

In fata flotilei sale, Duplantis a explica faptul ca avionul pe care l-a cumparat in urma cu 12 ani nu este suficient, pentru ca nu poate zbura non-stop, ceea ce inseamna ca ar trebui sa plateasca un pret exorbitant pentru combustibil. Intr-o fotografie folosita in videoclip, predicatorul apare langa cele trei aeronave, iar deasupra sta scris: ”Nu este vorba despre posesiuni, ci despre prioritati”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img