vineri, 29 martie, 2024

Un pusti de 12 ani a luat cardul parintilor si a fugit in vacanta in Bali: “A fost grozav. Imi doream mult sa plec intr-o aventura”

Distribuie:

Publicat:

Un pusti de 12 ani din Australia, extrem de nervos dupa ce a fost certat de parinti, le-a furat cardul de credit, si-a pacalit bunica sa ii dea pasaportul, si a plecat intr-o vacanta in Bali.

Ca sa uite de disconfortul creat de o discutie avuta cu parintii, un pusti a decis sa-si ia o vacanta in Bali. A furat cadrul parintilor, a pacalit-o pe bunica sa-i dea pasaportul si a reusit sa-si rezerve singur bilete de zbor printr-o companie aeriana care le permite minorilor sa zboare neinsotiti si a facut rezervari la hotelul All Seasons din Bali, povesteste The Guardian.

Cand a plecat de-acasa, baiatul le-a spus parintilor ca pleaca la scoala, dar s-a dus cu scuterul la gara, apoi a luat trenul spre aeroportul din Sydney.

Folosindu-se de serviciul de check-in din terminal, el a reusit sa urce la bordul unei curse spre Perth, prima escala din drumul spre Indonezia.

Doar o singura data a fost oprit pentru a i se cere acte: in Perth, unde a trebuit sa le prezinte functionarilor de la aeroport un act care sa ateste ca a implinit 12 ani.

 

”Mi-au cerut doar carnetul de elev si pasaportul, ca sa le dovedesc ca am 12 ani. A fost grozav, pentru ca imi doream mult sa plec intr-o aventura”, a declarat copilul.

In Bali, el s-a cazat la hotel, spunandu-le angajatilor ca  in scurt timp urmeaza sa soseasca si sora lui, majora. 

Profesorii i-au alertat parintii, in momentul in care baiatul nu s-a mai prezentat la scoala.

Intrand pe computerul folosit de pusti, parintii au descoperit, spre surprinderea lor, ca dupa istoricul cautarilor pe internet copilul lor se afla in Bali, iar mama lui a zburat in Indonezia pentru a-l aduce acasa.

”Nu ii place sa auda cuvantul «nu». Am fost socati… nu exista sentiment care sa descrie ce am simtit noi cand am aflat ca este plecat din tara“, a declarat mama copilului.

Nu este clar daca baiatul va primi vreo pedeapsa pentru spaima pe care au tras-o parintii lui, insa probabil nu va mai vizita tari exotice in viitorul apropiat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img