joi, 25 aprilie, 2024

Un roman a fost prins, in Venetia, cu ZECI de kilograme de heroina

Distribuie:

Publicat:

O captura uriasa de droguri a fost efectuat de catre politie in timpul unei anchete care a dus la arestarea intr-un hotel din Marghera, a unui traficant roman, care ar avea in disponibilitatea sa de 42 de kilograme de heroina, in valoare de milioane de euro. Barbatul, I.C.C., cu domiciliul in Spania, a fost arestat vineri 4 mai, cu acuzatia de trafic de droguri.

Politistii de la sectia de politie din Venetia seara l-au arestat in timp ce statea confortabil in camera lui de hotel din Marghera, cu heroina probabil adusa din Spania.

 

CITESTE SI: Inghesuiala la Urgente, in Constanta. Zeci de consumatori de droguri, la spital

Cincizeci si una de persoane au ajuns la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta in minivacanta de 1 Mai, fiind suspectate ca au consumat droguri, iar testarea a iesit pozitiva pentru 44 dintre acestea. De asemenea, in aceeasi perioada, 25 de pacienti au ajuns la unitatea medicala in stare de ebrietate, iar 68 dupa ce au fost intepati de capuse, anunta News.ro. Potrivit unui comunicat al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, in perioda 27 aprilie, ora 8.00 – 2 mai, ora 8.00, la Unitatea de Primire a Unitatii Medicale, au fost inregistrati 2218 pacienti, 645 dintre acestia avand varsta pana in 17 ani. In urma investigatiilor de specialitate, din cei 2218 pacienti, au fost internati 429, dintre care 113 copii si 316 adulti. Cele mai multe cazuri – 463 au fost inregistrate in intervalul 30 aprilie, ora 08.00- 1 mai, ora 08.00.

“Din totalul prezentarilor, pe cod verde au fost repartizati 1888 pacienti, in vreme ce pacientii al caror risc vital a fost evaluat ca fiind imediat, cat si pacientii pentru care exista un risc de agravare rapida au fost repartizati pe codurile rosu si galben (39- cod rosu si 151- cod galben). Pe codurile albastru si alb au fost repartizati 82, respectiv 58 pacienti”, se arata in comunicat. Totodata, in minivacanta de 1 Mai, medicii din cadrul Unitatii de Primire Urgente au considerat necesara testarea toxicologica a 51 persoane, 44 dintre teste fiind pozitive. In acelasi interval, la UPU au fost inregistrati 25 pacienti in stare de ebrietate. Tot in minivacanta de 1 Mai, la Urgenta Spitalului Judetean Constanta au ajuns 68 de persoane care fusesera intepate de capuse, dintre care 38 de copii. Anul trecut, in perioada minivacantei de 1 Mai,  la Unitatea Primiri Urgente din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta au fost inregistrati 1516 pacienti. Tot atunci, 40 de persoane au fost supuse testelor toxicologice, iar in 29 de cazuri acestea au iesit pozitive.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img