vineri, 29 martie, 2024

Un roman si marea lui nesimtire: a aruncat bradul de la balcon!

Distribuie:

Publicat:

La cat de mizerabile arata uneori strazile patriei, cu siguranta ca romanul care si-a aruncat bradul de Craciun de la balcon, pentru ca lui i-a fost prea lene sa-l pana la un loc special amenajat, pentru ca cei de la salubritate sa-l colecteze, sa nu fie si singurul care a procedat asa. E greu sa ne civilizam, si pana in momentul in care nu se vor aplica amenzi care sa usture buzunarele nesimtitilor, nici nu o vom face.

”Voiam sa va arat in ce tara traim. Traim in tara in care unii oameni isi arunca bradul de la balcon pe masinile parcate. Fara sa gandeasca, fara bun simt, fara creier. Imagineaza-ti ca poate treci singur sau cu copilul si iti sparge capul un brad aruncat de la etaj.

Imagineaza-ti ca pe unii nu ii intereseaza nimic mai mult decat sa nu oboseasca pana la ghena de gunoi. Pozele nu sunt de pe net. Tocmai mi le-a aratat un amic si l-am rugat sa mi le trimita sa le postez. Atat sunt unii de cretini. Atat de mult!”, este mesajul care insoteste imaginile dezastrului produs de nesimtit, care a devenit viral.

Ileana Ciuculete nu a fost uitata de familie, rude, fani. Cei care au iubit-o merg frecvent la mormantul ei cu flori si lumanari. A trecut aproape un an de cand Ileana Ciuculete s-a stins din viata. Regretata artista are un mormant ingrijit, cu flori proaspete, iar lumanarile ard mereu. Vaduvul Cornel Gales a facut cateva “modificari” la locul de veci al artistei. A scos bradul ce s-a ofilit si a pus o alta planta inalta – tuia, in plus, a montat si o banca din marmura pe care sa stea atunci cand vine la Ileana Ciuculete.

Cornel nu este insa singurul care merge frecvent la mormantul regretatei artiste. O data la doua saptamani, un barbat aproape ca umple vaza de langa crucea Ilenei. Barbatul misterios merge cu bratele pline de flori, dupa cum sustin angajatii din cimitir.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img