sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un sofer de microbuz, filmat cu doua telefoane in maini, la volan. VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Un sofer de microbuz a fost filmat nu cu unul, ci cu doua telefoane in mana la volan, in timp ce soarta pasagerilor depindea de el.

Scenele s-au petrecut duminica dimineata intr-o cursa de maxi-taxi pe traseul Piatra Neamt – Roman – Iasi, relateaza Ziarul de Iasi. Un pasager a filmat momentul in care soferul are doua telefoane in maini in timp ce conduce.

„Nimeni nu a reactionat in niciun fel si de obicei daca atragi atentia soferilor in astfel de situatii, devin irascibili si chiar violenti verbal. Nu mi se pare normal sa se intample acest lucru, am mai vazut cazuri similare, dar acum tipul asta a intrecut orice limita, cum poti sa conduci si sa butonezi doua telefoane concomitent? Ar trebui trase semnale de alarma, eventual patronii firmelor de transport sa nu permita asta. Mai bine devine domnul sofer vedeta acum, decat dupa ce nenoroceste cateva familii, cum se intampla din ce in ce mai des pe strazile din patria noastra”, a declarat pasagerul, potrivit sursei citate.

Pe 22 mai, un un sofer a intra cu microbuzul intr-un camion pe un drum din Ungaria, in timp ce transmitea live pe Facebook. Accidentul s-a soldat cu noua morti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img