joi, 28 martie, 2024

Un tanar a incercat „Metoda Accidentul”. A format un numar de telefon la intamplare si avea tot planul cum sa minta. Habar nu avea cine e la celalalt capat al firului

Distribuie:

Publicat:

Un tanar din Caransebes a ajuns in arest dupa ce a incercat sa ii pacaleasca prin ”Metoda Accidentul” pe politistii de la o sectie de politie.

Un barbat si complicii sai au fost retinuti si apoi arestati preventiv dupa ce au incercat ”Metoda Accidentul” cu oamenii legii.

Fara sa stie, acestia au sunat, la intamplare, la un numar de telefon fara sa stie ca acesta apartine unei sectii de politie.

Din nefericire pentru escroc, numarul de telefon pe care l-a format la intamplare era chiar al Politiei, noteaza caransebes.ro, iar politistul de la celalalt capat al firului a intrat in jocul suspectului si si-a dat intalnire cu acesta si cu prietenii sai. Politistii au organizat un flagrant, iar escrocii au fost retinuti.

Care sunt sfaturile oferite de Politia Romana

Inainte de a va oferi ajutorul, aveti in vedere si urmatoarele aspecte:

– nu exista notiunea de plata a unor despagubiri la fata locului in caz de accident cu victime, decat ca urmare a unei hotarari judecatoresti sau prin societatile de asigurari;

– accidentele de circulatie se pot solutiona doar prin depunerea unei plangeri la Politie sau intelegerea amiabila a partilor, ceea ce presupune repararea daunelor folosind polita de asigurare auto obligatorie. Orice alte variante sunt ilegale si, cel mai probabil, inselaciuni!

– atat victima, cat si autorul unui accident de circulatie nu au nevoie de bani ca sa primeasca ingrijiri medicale de urgenta;

– un accident rutier cu victime, mai ales unul grav este, de obicei, anuntat de catre persoane oficiale, abilitate sa faca acest lucru.

Chiar daca pot exista alte surse care sa transmita informatia inainte ca aceasta sa va fie comunicata oficial, datele trebuie verificate inainte de a intreprinde orice actiune; Verificati informatia printr-un apel la 112 sau sesizati cea mai apropiata unitate de politie!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img